ABOUT

About pagina

Over Soesja

Hola! Dat je op deze pagina kijkt, betekent waarschijnlijk dat je meer wilt weten over wie er achter Dashing Days zit. Dat ben ik, Soesja! Ik ben 19 jaar oud, wonend vlakbij Amsterdam (wat veel leuker klinkt dan ‘in een onbekend dorp’) en studente International Studies in Den Haag. In mijn vrije tijd hou ik er van om creatief bezig te zijn (want laten we eerlijk zijn: je creativiteit kun je op de Universiteit niet écht kwijt) en dat gaat vooral in mijn eigen plekje hier op het web zitten. Schrijven en foto’s maken vind ik heerlijk en ik ben dan ook vaak met plezier met mijn bog bezig!

Maar mijn studie doe ik ook met plezier hoor. Ik zit nu in het eerste jaar en woon nog thuis, dus ben iedere dag lekker in de trein te vinden. Dat vind ik bijna nooit erg hoor! Mijn studie zelf is interdisciplinair en momenteel ben ik me aan het focussen op Noord Amerika, wat betekend dat ik de politiek, economie, cultuur en geschiedenis van dit gebied behandel. Daarnaast hebben we ook nog wat “common sense” vakken zoals wetenschapsfilosofie en het allerleukste is dat ik een moderne taal er bij leer, namelijk Spaans! Ik weet nog niet wat ik wil worden met deze studie, maar heb wel al een doel voor op de korte termijn: in mijn vijfde semester moet en zal ik in Amerika studeren :)

Maar als ik niet met school of mijn blog bezig ben heb ik nog genoeg andere dingen te doen. Ik houd van gezelligheid maar kan ook heel goed mezelf bezighouden, vandaar dat mijn hobby’s nogal uiteenlopen. Uitgaan, koken en bakken, lezen, films en tv-series kijken, fotograferen, hardlopen, zwemmen, luisteren naar Ed Sheeran (mijn idool!), van alles wat eigenlijk! Ook heb ik een enorme passie voor reizen en zou ik het liefst zoveel mogelijk van de wereld zien. Alles op zijn tijd. Bloggen is toch wel mijn meest ‘unieke’ hobby, wat me leidt naar het volgende stukje.

Over Dashing Days

Voor Dashing Days heb ik veel verschillende dingen gehad. Het begon al op de basisschool, op Kindertent en I’m Online. Ik bouwde sites, layouts, en kwam langzaam maar zeker in aanraking met HTML. Ik was er toen aardig goed in, maar nooit een expert. In de eerste deed ik hier niks meer mee, maar in de tweede begon mijn make up verslaving en wilde ik dit delen op een blog. Een totaal ander concept dan wat ik deed op de basisschool, maar eigenlijk ook veel leuker! Ik begon op Punt, onder de naam Beautyfever. Dit was redelijk amateuristisch, en ik begreep ook niet veel van hoe het hele blogger wereldje in elkaar zat.

Vervolgens ben ik overgestapt naar web-log, onder de naam Live Love Laugh. M’n blog groeide, en ik kwam ook in aanraking met superveel leuke meiden waarmee ik nog steeds veel contact heb! Ook kreeg ik af en toe wat producten thuisgestuurd om te testen. Toch had ik het gevoel dat web-log mij niet alle mogelijkheden boodt die ik nodig had en dat het de ontwikkeling van mijn blog af remde.

En daarom heb ik besloten het roer om te gooien, een nieuwe naam, een nieuwe host, en zelfs een eigen domein! En zo is Dashing Days ontstaan, here we are! Ik blog hier nu al drie jaar en ik blijf bloggen als een hobby zien, maar ik wil wel de mogelijkheid tot groeien behouden. Zo groot als sommige blogs hoef ik nooit te worden, ik zou dit ook nooit als baan willen, maar we zien wel hoe het gaat! Enjoy reading my blog!